MASA TENİSİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON “MAVİGÜN”
Anasayfa> Haberler> MASA TENİSİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON “MAVİGÜN”
Etkinlik Takvimine Dön

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı , Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği “Okullar Arası Takım Masa Tenisi Turnuvası” 06-09 Ocak 2020 tarihlerinde Mavigün Koleji Gaziosmanpaşa kampüsünde gerçekleşti.

Turnuva İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Özel Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ’ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra sporcularımıza ve antrenörlerimize, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK tarafından turnuva kuralları hakkında genel bilgiler verdi.

Turnuva; Gaziosmanpaşa ilçesinde öğrenim gören sporculara açık olup, Minikler,(kız-erkek) Küçükler(kız-erkek) , Yıldızlar(kız-erkek) , Gençler(kız-erkek) olmak üzere 8 kategoride, 52 takım toplam 260 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin büyük heyecanlarıyla gerçekleşen turnuvada tüm kategorilerde Mavigün Koleji büyük başarılar gösterdi.

Ödül töreni turnuva sonunda Mavigün Koleji Kültür Merkezinde yapıldı.

Törende Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA“Masa tenisi turnuvasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ev sahipliği yapan Mavigün Koleji ile tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bugün burada kaybeden yok bence spor kazandı, herkes kazandı.Okullarını temsil eden tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Kategorilerde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya verildi.

Mavigün Eğitim Kurumları olarak dereceye giren tüm öğrencileri ve antrenörleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
ŞİİR YARIŞMASINDA DERECE

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECE

     İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında 8B Sınıfından öğrencimiz Yiğit Eymen Şeker İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olmu...
Devamı Oku
MAVİGÜN’DE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

MAVİGÜN’DE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

     Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı okulumuzun kültür merkezi konferans salonunda düzenlendi. Programımız tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal ...
Devamı Oku
18 Mart Çanakkale Zaferi Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği

18 Mart Çanakkale Zaferi Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında 5.Sınıf Öğrencilerimizden Zeynep Üstüngül İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur...
Devamı Oku

YUKARI