
Albayrak Medya ve Bilge Çocuk dergisi tarafından Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle tüm ortaokullar arasında “Uzayda Hayat” konulu kısa hikaye yarışması düzenlenmiştir. Yarışma ile ortaokul öğrencilerinin uzay hayallerini güçlendirmek ve ülkemizin bu alandaki çalışmalara olan farkındalığı artırmak amaçlanmıştır.
Yürütülen proje ile uzay bilimine meraklı, bu konularda gelecekte çalışmak isteyen, araştırmacı genç çocuklardan toplanacak hikayeler ile bu öğrencilerin hayal güçlerini ve fikirlerini yazıya dökmeleri hedeflenmiştir.
Okulumuz 5. Sınıf öğrencisi Mehmet Demir Dileyen “Uzayın Sırları” adlı hikayesi ile yarışmaya katılmış ve Türkiye genelinde dereceye girerek ödül almaya hak kazanmıştır.
Bilge Çocuk dergisi tarafında Milli Eğitim Bakanlığı himayelerinde 8 Haziran 2024’te Vialand Tema Park’ta gerçekleştirilen ödül törenine Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ile ilk Türk Astronotumuz Alper Gezeravcı katılmıştır. Dereceye giren öğrencimiz Mehmet Demir ödülünü Albayrak Yayın Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak ve Yusuf Tekin’den almıştır.
Küçük yaşta büyük hayalleri ve hedefleri olan Mehmet Demir Dileyen’i tebrik eder, yetişmesinde emeği olan Türkçe Öğretmeni Elif Silan’a teşekkür ederiz.




İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ LGS ŞAMPİYONUMUZU ÖDÜLLENDİRDİ
LGS’de 500 tam puan alan öğrencimiz Zeynep Öykü ERDAL'ı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Mustafa TOPSAKAL makamında ağırlayarak ödüllendirdi.
Devamı Oku
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ LGS ŞAMPİYONUMUZU ÖDÜLLENDİRDİ
Gaziosmanpaşa'da LGS'de 500 tam puan alan, aralarında öğrencimiz Zeynep Öykü ERDAL'ın da bulunduğu öğrenciler, okul yöneticileri ve aileler Belediye Başkanımız Vekilimiz Sn.Eray KARADENİZ tarafından m...
Devamı Oku