MAVİGÜN’ DE HIZLI OKUMA VE ANLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİM SEMİNERİ
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN’ DE HIZLI OKUMA VE ANLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİM SEMİNERİ
Etkinlik Takvimine Dön

Özel Mavigün Ortaokulu’nda 30 Kasım-7 Aralık-15 Aralık 2022 tarihlerinde 8.’inci sınıf öğrencilerimize yönelik Profesyonel Eğitim Koçu ve Hafıza Teknikleri Uzmanı Çetin Deniz tarafından “Anlayarak Hızlı Okuma ve Anlama”  eğitimi verildi. Eğitim seminerimizin içeriğinde Beyni Etkin Kullanma, Anlayarak  Hızlı Okuma konuları öğrencilerimizin yoğun katılımı sağlanarak işlendi.

Eğitim Seminerinin amacı ; Bu yıl LGS’ye hazırlanan Öğrencilerimizin ders çalışırken, konu tekrarları yaparken ve deneme sınavları esnasında süreyi en doğru şekilde kullanmalarını sağlamaktır.

Öğrencilerimiz Lgs denemelerinde daha hızlı okuyup daha hızlı soru çözebilme tekniklerini öğrenerek Zaman Yönetimi ile ilgili edindikleri deneyimlerden dolayı mutlu bir şekilde eğitimi bitirdiler.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
5.SINIF ORYANTASYON  EĞİTİM GÜNÜMÜZ

5.SINIF ORYANTASYON EĞİTİM GÜNÜMÜZ

Okula uyum günü etkinliklerimiz kapsamında 5. sınıf öğrencilerimize verimli içerikte tanıtım dersleri, velilerimize yönelik kurumsal bilgilendirme toplantısı planladık. Emeği geçen öğretmenlerimize te...
Devamı Oku
8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KOÇLUK SİSTEMİ UYGULUYORUZ

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KOÇLUK SİSTEMİ UYGULUYORUZ

2024-2025 eğitim -öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında ÖĞRENCİ KOÇLUK SİSTEMİ eğitim  semineri Rehber Öğretmenimiz Kübra Tepehan ARSLAN tarafından gerçekleştirilmiştir. LGS sürecinde tüm öğ...
Devamı Oku
MAVİGÜN'DE LGS KAMPI BAŞLADI

MAVİGÜN'DE LGS KAMPI BAŞLADI

26 Ağustos 2024 Pazartesi günü itibariyle LGS hazırlık kampı çalışmalarımız uzman öğretmen kadromuz rehberliğinde başlamıştır.
Devamı Oku

YUKARI