ALTI DERECE MAVİGÜN’DE
Anasayfa> Haberler> ALTI DERECE MAVİGÜN’DE
Etkinlik Takvimine Dön

           Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesinin işbirliği ile düzenlemiş olduğu “Kızılay” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarının ödülleri sahiplerini buldu.

            Prof. Dr. Gazi Yaşargil İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ödül törenine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Numan HATİPOĞLU, Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA, Gazisomanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sn. Mehmet USTA, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Kadir ÇAKIR, Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sn. Şahin KARATAŞ, İlçemiz Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

            Program Türk Kızılayı’nın kuruluşunun 150. Yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Program Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Sn. Kadir ÇAKIR’ın Kızılay’ın yaptığı faaliyetleri anlatan açılış konuşmasıyla devam etti.  Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sn. Mehmet USTA, konuşmasında “Türk Kızılayı din, dil, ırk ayrımı yapmadan zorda olan herkesin yardımına koşan önemli bir kurumdur, sizler de Türk Kızılayı’na yardımcı olmalı, kan bağışı ve kök hücre bağışında bulunmalısınız” dedi. Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA, “Sağlıklı ve 18 yaşına girmiş 60 yaşını aşmamış, kronik rahatsızlığı olmayan bireyler kan verebilir; bu sebeple yeni hayatlar kurtarmak için sağlıklıyken kan vermemiz gerekir” diyerek kan vermenin önemini vurguladı. Son olarak Gaziosmanpaşa Şubesi Kaymakamı Sn. Numan Kurtuluş katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.   

            Protokol konuşmalarından sonra program, derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Gaziosmanpaşa ilçe genelinde yüksek oranda katılım gösterilen yarışmada, Mavigün Koleji öğrencileri şiir ve kompozisyon yarışmasında toplam altı ödül aldı.

Şiir dalında:

7.Sınıflar kategorisinde Ravza TOPÇU BİRİNCİ,

8. Sınıflar kategorisi Nehir YILMAZ ÜÇÜNCÜ,

Kompozisyon dalında:

6. sınıflar kategorisinde Sena ÜSTÜNBAŞ BİRİNCİ,

6.sınıflar kategorisinde İlayda CEVAHİR İKİNCİ,

7.sınıflar kategorisinde Saadet Güler BİRİNCİ,

8.sınıflar kategorisinde Emine Sena KARA İKİNCİ olmuştur.

            Yarışmanın birincileri ödüllerini Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Numan Hatipoğlu’nun elinden, ikinciler ödüllerini Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin Usta’dan, üçüncüler ödüllerini Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sn. Mehmet Usta’nın elinden almıştır.

            Program, ödül alan öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son bulmuştur. Yarışmada derece kazanan öğrencilerimize ve öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
ŞİİR YARIŞMASINDA DERECE

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECE

     İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında 8B Sınıfından öğrencimiz Yiğit Eymen Şeker İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olmu...
Devamı Oku
MAVİGÜN’DE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

MAVİGÜN’DE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

     Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı okulumuzun kültür merkezi konferans salonunda düzenlendi. Programımız tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal ...
Devamı Oku
18 Mart Çanakkale Zaferi Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği

18 Mart Çanakkale Zaferi Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birinciliği

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında 5.Sınıf Öğrencilerimizden Zeynep Üstüngül İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur...
Devamı Oku

YUKARI